نسخه خطرناک نظریه پردازان امریکائی برای نابودی تشیع

دوستان اصرار داشتند که بنده در زمینه سلفی‌ها و یمانی‌ها توضیح بیشتری بدهم. من به دوستان توصیه می‌کنم دو کتاب که نظریه پردازان آمریکا برای ما نوشتند و نسخه‌ای برای ما پیچیدند که اگر حوصله دارید آن را مطالعه کنید.

اولین کتاب «پایان تاریخ» اثر «فوکویاما» معاون سابق سازمان سیا است. این کتاب از اول تا آخر نسخه‌ای است که علیه ما پیچیدند. آمریکا در منطقه به ویژه در ایران چکار کند تا انقلاب و اسلام را از دست مردم بگیرد و ایران را تسلیم استکبار جهانی کند.

دومین کتابی که خطرناک‌تر از این است «برخورد تمدن‌ها» اثر بزرگ نظریه پرداز کاخ سفید «هانتینگتون» آن را نوشته است. ایشان می‌نویسد: بعد از پیروزی انقلاب آمریکا تصور کرد این انقلاب همانند انقلاب‌های دیگر کشورهاست که وقتی حکومت عوض شد ما می‌توانیم مهره‌های خودمان را سر جای خودشان بچینیم.

ما وقتی برنامه‌های مختلف و طرح‌هایمان را پیاده کردیم، همه طرح‌های ما با شکست مواجه شد. آمریکا تصمیم گرفت تا یک تحقیق میدانی کند که ببیند رمز پیروزی و موفقیت مردم ایران چیست و راه شکست آن‌ها چیست.

این قضیه مربوط به زمان دولت اصلاحات است. آن‌ها نیروهای مختلفی را به ایران و عراق و پاکستان و بحرین و کویت فرستادند و بودجه‌ای میلیاردی در اختیار آن‌ها قرار دادند.

آن‌ها بعد از مدتی گزارش دادند و گفتند: رمز موفقیت شیعه در طول تاریخ به ویژه در انقلاب اخیر سه مسئله بیشتر نیست. اگر آمریکا بخواهد بر ایران مسلط شود باید این سه موفقیت و سه رمز پیروزی را از بین ببرد.

رمز موفقیت اول ایران نفوذ مرجعیت و رهبری در میان مردم است. مردم با دستور یک مرجع و یک رهبر سر از پا نمی‌شناسند و تمام زندگی و جان خود را در کف دست می‌گیرند و تلاش می‌کنند. ما باید تلاش کنیم این نفوذ رهبری را در جامعه کم کنیم یا از بین ببریم.

من در جلسات خود بارها گفتم که شما ببینید در چند سال اخیر که فتنه‌هایی را درست کردند و تظاهراتی در گوشه و کنار به راه ‌انداختند یا دیوارنویسی ‌کردند علیه رئیس جمهور یا رئیس مجلس یا قوه قضائیه یا دیگر ارگان‌ها هیچ شعاری ندادند؛ تمام شعارها به صورت مستقیم بر ضد مقام معظم رهبری است. این اقدامات همگی حساب شده است.

آن‌ها پشت درهای بسته تصمیم می‌گیرند، بودجه معین می‌کنند و تعداد اندکی از بچه مذهبی‌ها یا غیر مذهبی‌ها به تصور اینکه می‌خواهند به ایران خدمتی کنند، شروع به طرح یک سری مباحث یا شعارهایی می‌شوند.

«هانتینگتون» می‌گوید: صدام در مبارزه با دشمنانش تمام مخالفینش را شکست داد، اما در برابر حوزه علمیه نجف شکست خورد. ما باید از این تجربه استفاده کنیم.

رمز موفقیت دوم شیعه در طول تاریخ به ویژه در انقلاب اخیر عزاداری مردم در محرم و صفر برای نوه پیغمبر اکرم است.

مردم در این جلسات از حماسه سازی امام حسین سخن می‌گویند و جوانان را برای شهادت و از خود گذشتگی آماده می‌کنند و روحیه استکبار ستیزی را در میان جوانان تقویت می‌کنند. ما باید تلاش کنیم جوانان ایران را از این قضیه دور نگاه داریم.

او می‌نویسد: ما باید بعضی از مداحان دین به دنیا فروخته و عالمان بی‌سواد را وادار کنیم مطالب خرافی در رابطه با قضیه عاشورا و امام حسین بگویند تا تحصیل کرده‌ها را به قیام امام حسین بدبین کند. همچنین در میان مردم تبلیغ کنیم که عزاداری امام حسین غیر از مزاحمت برای شما چیز دیگری ندارد.

رمز موفقیت سوم شیعه در طول تاریخ بحث انتظار بوده است. هر شیعه منتظر است روزی یکی از نواده‌های رسول اکرم خواهد آمد و حکومت‌های دنیا را نابود می‌کند و حکومت نوینی بر پایه اسلام و فرهنگ اهلبیت تأسیس می‌کند.

این در ملت شیعه امید می‌آفریند. انسان امیدوار هم شکست ناپذیر است. ما باید تلاش کنیم امام زمان‌های دروغین در میان شیعه و اهل سنت درست کنیم تا این روحیه انتظار را در میان مسلمانان متزلزل کنیم.

ضرورت دشمن شناسی در فرهنگ اسلامی

کنیم ,مردم ,موفقیت ,شیعه ,میان ,امام ,امام حسین ,باید تلاش ,تلاش کنیم ,نظریه پردازان ,میان مردم ,نظریه پردازان امریکائی ,خطرناک نظریه پردازان ,نس منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فضای مجازی ایران amirbndsun structuraldesign بازار نیو خرید اینترنتی موسسه موفقیت و اسودگی ذهن